Akciónk érvényességi ideje:

 

 

Tisztelt ügyfeleink! 

Jelenleg csak az éves karbantartásra, ellenőrzésre tudunk időpontot biztosítani meglévő és leendő ügyfeleink részére.

Az Otthon Melege programban cégünk nem vesz részt, ezért készülék cserékben nem tudunk segíteni. 

Megértésüket köszönjük!

 

Kazán karbantartás, kazán tisztítás, kondenzációs kazán karbantartás

 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Gázkazánok beüzemelésével, karbantartásával és esetleges javításával foglalkozunk.

 

Miért fontos a szezon előtti karbantartás?

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a karbantartás fontosságát. Sajnos nem mindig elég megfelelő figyelmet szentelünk a kazánok biztonságos működésére. A kazán biztonságos és gazdaságos üzemeltetésének valamint a készülékek garanciájának elengedhetetlen feltétele az évenkénti karbantartás, egy kazánszerelő szakemberrel. A gázkazánok is jellemzően, akkor romlanak el, amikor a legtöbbet kell melegíteniük. általában ez a nagy mínuszok eljövetelével következik be. Ilyenkor rengetegen hívnak, hogy a lakásuk pár óra alatt szinte teljesen kihűl így, a komfortérzetük is lecsökken. A kazán tisztítása egyfajta gáz biztonsági felülvizsgálat. A hőcserélő tisztítása nem része a karbantartásnak, mert ekkor a kazán vízkőtelenítésére vagy kombi kazán vízkőtelenítésre kerül sor. (Ezt csak akkor kell elvégezni, ha a melegvíz kiáramlása csökken.) A karbantartáshoz kérjük készítse elő porszívóját, mert munkatársainknak nem áll a rendelkezésére.

 

Általában csak akkor hívunk kazánszerelő szakembert amikor megtörtént a baj és már a hiba jelentkezett készülékünkben. Előzze meg, az esetleges baleseteket és felesleges javításokat , hogy ne legyen szükség kazán javításra. Célszerű minden évben fűtésszezon kezdetéig, egy gázkazánszerelő szakemberrel elvégeztetni a felülvizsgálatot és karbantartást.

 

Számos olyan hibával találkozunk, amit a kazán tisztítással meg lehetett volna előzni a meghibásodást! Gondoljon csak bele, hogy egy gázkazán ára beszereléssel együtt körülbelül 2-300.000 Ft, ha meghibásodik, akkor a javítás ára alkatrésszel akár 30.000 Ft is lehet.

A felülvizsgált, karbantartott készülék biztonságos, tiszta, csendes és gazdaságos.

 

A gázkazán karbantartást elmulasztotta, akkor sem kell aggódnia, hisz szakembereink minden problémát elhárítanak!

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően előre egyeztetett időben kimegyünk az ügyfeleinkhez és a kazán javításokat még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 2 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több kazánszerelővel dolgozunk.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz kazánkat javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!

  

Szakembereink képzettsége

Kollégáink a legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a kazánjavításokban, így nyertek felvételt cégünkhöz, a Profi Lakásszervíz Kft-hez!

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 gázkazánt javítottak már meg sikeresen, ezért minden kazán javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú gázkazánt gyorsan meg tudnak javítani!Mikor dolgozunk?

Hétfőtől Szombatig reggel 9 órától délután 4 óráig foglalkozunk kazán javításokkal!

A kazánszervízünk még szombaton és ünnepnapokon is rendelkezésére áll!

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!


Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyi kellemetlenséget okoz, ha az otthon melege megszűnik.

2. A készülékek több mint 99%-át a helyszínen megjavítjuk! Ez az ügyfelekben sem okoz kételyt és felesleges szállítási költséget!

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Mi nem rendelkezünk szervízzel, hisz a kazán javításokat a helyszínen végezzük, így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

4. Általában 1 napon belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 9-10 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten felhívjuk figyelmüket az olyan cégekre, amelyek a kazán javításon túl még foglalkoznak vízvezeték és villanyszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a gázkészülék szerelő szakma élmezőnyébe)

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a kazán, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

9. Ha nem tartotta karban a kazánt a szezon előtt akkor erre is tudunk megoldást kínálni.

10. Képzett kollégáink minden márkájú és típusú kazánjavításával és karbantartásával foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

11. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

12. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen kazánmeghibásodás nem okoz problémát!

 

Sok ügyfelünk közölte velünk, hogy szimpatikusabbak vagyunk a fég kazán szervíznél vagy vagy lampart kazán szervíznél vagy a promontor kazán szakszervíznél, de ezzel nem szoktunk dicsekedni...

 

Miben nem tudunk segíteni?


Vegyestüzelésű kazánok javításában és karbantartásában, Demrad és Thermomax márkájú kazán javításban, hisz nem lehet hozzájuk alkatrészt kapni. A karbantartását ezeknek a készülékeknek attól függetlenül el tudjuk végezni. 

Ha a gázkazán meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.

Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)

Az Otthon Melege programban cégünk nem vesz részt. Jelenleg készülék csere szolgáltatásunk is szünetel.   

 

Kérjük Szavazzon Ön is!


Kérjük, segítse a kazánszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

 

A kazán javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A kazán szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia gázkazán szervízt.

 

Gázkazán szerelő vicc

János a kazáns fűtését lecseréli kazánra, a kifogástalanul működő kazánkat kirakja a ház elé és ráírja, hogy ingyen elvihetőek. A kazánk azonban egész héten kint állnak az épület előtt, a kutyának sem kell. János ekkor elpanaszolja a dolgot egy kazánszerelőnek, aki azt javasolja, hogy írja rá, hogy 30.000 Ft a gázkazán.

János így is tesz és a gázkazánt már másnapra ellopják a ház elől!

 

Milyen karbantartók is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg gázkazán karbantartás, ariston gázkazán karbantartás, baxi gázkazán karbantartás, beretta gázkazán karbantartás, biassi gázkazán karbantartás, bosch gázkazán karbantartás, buderus gázkazán karbantartás, ferolli gázkazán karbantartás, immergas gázkazán karbantartás, radiant gázkazán karbantartás, renova gázkazán karbantartás, safoto gázkazán karbantartás, saunier duval gázkazán karbantartás, stiebel eltron gázkazán karbantartás, vaillant gázkazán karbantartás, viessmann gázkazán karbantartás, westen gázkazán karbantartás összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy fég kazán márkakarbantartás egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú gázkazán javítását vállaljuk, mert a kazán szerelő kollégáink komoly szaktudással rendelkeznek!

 

viessmann kazán karbantartás

 

kazánszerelő állás

Hívjon még ma!

06 70 660 69 98

Akár 2 órán belül kimegyünk! 

06 70 212 67 68

 

Nyitvatartási időnk

Még vállalunk mára kiszállást!

hétfő
08:00 - 16:00
kedd
08:00 - 16:00
szerda
08:00 - 16:00
csütörtök
08:00 - 16:00
péntek
08:00 - 16:00
szombat
08:00 - 21:00
vasárnap
Zárva

Szavazás

Mennyire volt megelégedve a szolgáltatásunkkal?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Facebook közösségünk

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe


Ötlete, javaslata van?